Mladé futsalisty čeká ve čtvrtek těžký boj. Postoupili totiž do finálového kola McDonald’s Cupu 2019 okresu Praha-západ

Tři zápasy, tři výhry, třináct vstřelených a ani jeden inkasovaný gól. Tak skvělá byla bilance družstva základní školy Dobřichovice v okrskovém kole McDonald’s Cupu 2019 na hřišti AFK Podolí v Praze.

Vítězný tým z Dobřichovic.

Tým tvořili hráči Futsalu Dobřichovice ročníků 2009 a 2010 v této sestavě: Jáchym Jandourek – Kryštof Pražák, Vojta Havránek, Vítek Suchomel (Adam Kalivoda) – Rudolf Frelich, Šimon Pešice, Max Bartál (Matyáš Skřídlovský) – Max Tesner.

Po závěrečném hvizdu třetího utkání propukla mezi chlapci opravdová radost, protože si po delší době zahráli proti stejně starým soupeřům a zcela je převálcovali. Navíc si dokázali, že zvládnou uspět i v systému 7+1, který příliš často nehrají.

Tabulky obou kategorií. Starší kluci obsadili ve své skupině třetí, nepostupové místo.

Ve čtvrtek 25. dubna si tedy mladší futsalisté výlet do Prahy zopakují. Soupeři v okresním finále jim budou nejprve ve skupině týmy ZŠ AMOS a Dolních Břežan, pak se turnaj dohraje systémem play-off (v druhé skupině se utkají žáci škol Roztok, Rudné a Řevnic). Pokud by mladíci i tentokrát zvítězili, postoupí do krajského finále, které se hraje ve Vlašimi 16. května.