Poslední turnaj základní části ovládly Dobřichovice

Neskutečné se stalo skutkem. Poslední turnaj okresního přeboru mladších přípravek základní části ve skupině E ve Všenorech zcela ovládli dobřichoviští fotbalisté. A tým Dana Thelena (na hlavní fotce) stejně jako v minulých devíti zápasech nezaváhal a bez ztráty bodu při celkovém skóre 140:20 jasně vyhrál celkové pořadí.

Soupeře a zřejmě i vlastní příznivce šokovali hráči B-týmu. Ti vystupňovali své úspěchy. V prvních dvou turnajích získali vždy bod za remízu, ve třetím pak dokázali poprvé zvítězit a ve Všenorech a vše završili, když porazili jak domácí Všenory 6:3, tak celek Černošic 7:3 a skončili za svými staršími spoluhráči na skvělé stříbrné příčce.

A protože trenér Všenorských Vašek Pěkný zajistil jako ceny kromě sladkostí i poháry, získalo dobřichovické béčko svou první trofej :o)))

Pohled na celkové pořadí základní části skupiny E je tak nečekaně příjemný. Zkušení borci z áčka všechno přejeli jak parní lokomotiva a namísto toho, aby se na chvostu krčili prckové, kteří svoji fotbalovou kariérou začali v květnu, mohou se naši benjamínci pochlubit pětibodovým náskokem na čtvrté Černošice.

Je to impuls nejen pro trenéry, ale závazek i pro rodiče, aby se svými ratolestmi ve volném čase opakovali všechno, co se během tréninku naučili. Odměnou jim pak mohou být stejně skvělé výsledky jako ty ze sobotního turnaje.

B- tým ve Všenorech
B- tým ve Všenorech

Tabulka základní části

Rk. Družstvo Záp. + 0 Skóre Body
1 Dobřichovice A 12 12 0 0 140:20 36
2 Všenory 12 5 1 6 62:58 16
3 Dobřichovice B 12 3 2 7 49:115 11
4 Černošice 12 1 3 8 31:89 6