Mladší přípravky jedou! Áčko postupuje, béčko vyhrálo

Spanilá jízda A-týmu dobřichovické mladší přípravky pokračuje. Svěřenci Dana Thelena dnes potvrdili roli favorita a převálcovali všechny soupeře, kteří jim stáli v cestě na druhém domácím turnaji.

O moc pozadu nezůstalo ani béčko. To v sestavě s hráči, z nichž někteří nastoupili do mistrovského zápasu vůbec poprvé, dokázalo premiérově vyhrát utkání okresního přeboru a v tabulce se posunulo před Černošice na 3. příčku!

Objektivně jde o jednoznačnou nadvládu dobřichovických nadějí. Danovi kluci už mají před závěrečným turnajem ve Všenorech jistý postup mezi lepší týmy, které budou bojovat o finálovou skupinu okresního přeboru. Gratulujeme!!!

Zásadním úkolem dobřichovického mládežnického fotbalu je vtáhnout mezi současný pětičlenný tým trenérů další nadšence. Ke školičce se zřejmě přidají Vendy a Pavel, což velice kvitujeme. Ovšem už se nám hlásí mladí fotbalisté ročníku 2015, jenže bez trenérského zázemí novou miniškoličku neotevřeme. Pokud byste někdo měl zájem trávit jednu hodinu týdně učením těch nejmenších, ozvěte se, prosím, na telefon: 739 452 835.