Populární Tyčinkáč měl svou premiéru na trávě

Fotbalové hřiště se v neděli 31. března zaplnilo mladými hráči. Hrálo se na třech hřištích.

Poslední březnový víkend měl pro dobřichovické futsalisty slavnostní nádech. V sobotu slavili padesátiny předsedy klubu Petra Havránka a také narozeniny dalších dvou hráčů, v neděli pak čekala premiéra dnes již populární Tyčinkový turnaj.

Dort, který od futsalistů dostal
El Presidente Petr Havránek

Soutěž známá i díky České televizi, která o nás vysílala pořad Lvíčata (od času 16:17) se poprvé ve své pětileté historii přesunula z haly BIOS na fotbalové hřiště. A aby novinek nebylo málo, poprvé mezi sebou bojovalo osm týmů!

Tento experiment šlo uskutečnit pouze díky tomu, že jsme zafinancovali nákup dalšího páru bezpečných fotbalových branek (5 x 2 metry), kterých už je na dobřichovickém hřišti šest, takže se mohlo hrát na třech hřištích. A na trávníku své fotbalové umění předváděla téměř stovka hráčů!!!

Z vítězství se nakonec radovalo mužstvo TJ Slavoj Řevnice, na stříbrné příčce skončil SK Cembrit Beroun-Závodí a třetí místo obsadil „modrý“ tým Futsalu Dobřichovice.

Závěrečné vyhlášení

Vzhledem k předešlé oslavně a stále slavnostní atmosféře jsme pro tentokrát opustili vytyčenou cestu propagace zdravé stravy. Družstva na stupních vítězů totiž dostala dorty. Kromě ovesných tyčinek pro všechny hráče pak sladké ocenění ve formě čokolády získali nejlepší hráči jednotlivých celků a na nejlepšího brankáře, střelce a nejužitečnějšího hráče celého turnaje čekalo ocenění v podobě dětského šampusu.